Reclamă

Campioana Dinamo București a obținut o victorie importantă miercuri seară, pe teren propriu, în fața formației macedonene HC Pelister, câștigând cu scorul de 34-25 (19-13) în cel de-al treilea meci din grupa A a Ligii Campionilor. Acest succes menține echipa bucureșteană neînvinsă după primele trei etape ale competiției.

Printre principalii marcatori ai partidei s-au numărat pentru Dinamo, Rosta cu 7 goluri, Ali Zein cu 5 goluri și Thrastarson cu 4 goluri. De cealaltă parte, Kuzmanovski a reușit 9 goluri, iar Radivojevic 6 goluri pentru HC Pelister, conform relatărilor News.ro.

În aceeași etapă a III-a, s-a mai disputat meciul dintre Sporting CP și Veszprem, scor 39-30, iar alte meciuri programate pentru miercuri au fost între echipele Fredericia Handbold Klub și Fuchse Berlin, precum și Orlen Wisla Plock contra PSG.

După trei etape, campioana României, Dinamo, se clasează pe locul 2, având 6 puncte și fiind la egalitate cu liderul Sporting CP.

La debutul în grupa A, Dinamo a învins formația daneză Fredericia Handbold Klub cu scorul de 37-28, iar în etapa a doua, s-a impus în fața echipei Orlen Wisla Plock cu 28-26.

Programul următor al echipei Dinamo include meciuri împotriva unor adversari puternici: Veszprem pe 10 octombrie, PSG pe 17 octombrie, și Sporting Lisabona pe 23 octombrie. Alte meciuri sunt programate în perioada 31 octombrie – 6 martie, inclusiv cu Fuchse Berlin, Fredericia și Orlen Wisla Plock.

Dinamo București a primit un wild-card pentru a reveni în competiție, după ce în 2024 a participat la Turneul Final 4 al European League, unde s-a clasat pe locul 4. Primele două echipe din grupă se vor califica direct în sferturi, în timp ce echipele clasate pe locurile 3-6 vor intra în play-off pentru a accede mai departe în competiție. În anul 2024, trofeul Ligii Campionilor a fost câștigat de FC Barcelona.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro