Reclamă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că actuala coaliție de guvernare nu va mai continua după alegerile viitoare, având în vedere situația actuală. Întrebat într-o emisiune la Realitatea.net dacă există posibilitatea ca coaliția să nu meargă mai departe după alegeri, Ciucă a răspuns: „La cum arată lucrurile acum, mai mult ca sigur”.

În cadrul discuției, Ciucă a adus în atenție o serie de probleme care necesită soluții urgente, cum ar fi deficitul bugetar, dar și absorbția fondurilor europene, subliniind că acestea sunt prioritățile momentului. „Cu certitudine eu nu am folosit niciodată ziua de 3 aprilie, pentru că șiam perfect, îmi aduc aminte unde eram pe 3 aprilie. Pe 3 aprilie eram în Cehia”, a precizat Ciucă, indicând că zvonurile despre această dată nu sunt relevante pentru el.

Liderul PNL a menționat că a avut o discuție cu Marcel Ciolacu, președintele PSD, cu privire la o inițiativă legislativă care ar permite candidaturile președintelui Klaus Iohannis pe listele PNL la alegerile parlamentare. Totuși, a declarat că subiectul nu este unul de importanță imediată pentru el. „Dacă nu reușim în politica din România să înțelegem care este nivelul și cum putem cu adevărat să facem politică pentru oameni, atunci stăm la masă și pierdem timpul”, a afirmat Ciucă.

În concluzie, liderul PNL a reiterat că este esențial să se găsească soluții pentru problemele economice și financiare ale țării și a subliniat importanța angajamentului liberalilor față de cetățenii români. Oricum ar evolua situația politică, deocamdată, prioritățile sale rămân gestionarea aspectelor bugetare și financiare ale guvernării.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro