Reclamă

Metrorex a anunțat pe pagina sa de Facebook că elevii vor beneficia de abonamente gratuite lunare la metrou până pe 30 noiembrie 2025. Elevii pot solicita acest abonament gratuit la casieriile stațiilor de metrou prezentând carnetul de elev.

Compania a transmis un mesaj pe Facebook îndemnând elevii să profite de această oportunitate: „Vino la casieriile Metrorex și solicită abonamentul gratuit valabil până la data de 30.09.2025 și astfel, până anul viitor, scapi de grija reîncărcării lunare a acestuia. Metrorex te ajută să ajungi rapid și fără griji la școală!”

Pentru a beneficia de gratuitate, elevii trebuie să prezinte carnetul de note atunci când ridică abonamentul lunar. Elevii care au împlinit vârsta de 14 ani sunt, de asemenea, solicitați să prezinte buletinul de identitate.

Abonamentele gratuite lunare pot fi ridicate de la orice casierie a unei stații de metrou din București. Printre stațiile incluse se numără stațiile de pe Magistrala 1 (ex. Pantelimon, Piața Unirii 1, Dristor 2), Magistrala 2 (ex. Pipera, Piața Romană, Eroii Revoluției), Magistrala 3 (ex. Preciziei, Politehnica), Magistrala 4 (ex. Gara de Nord 2, 1 Mai) și Magistrala 5 (ex. Valea Ialomiței, Academia Militară).

Elevii din București sunt încurajați să profite de această inițiativă ce le permite să utilizeze transportul subteran în mod gratuit, simplificând astfel deplasările zilnice către unitățile de învățământ.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro