Reclamă

Un incendiu declanșat intenționat a dus la distrugerea a trei autoturisme și a afectat fațada unui bloc din municipiul Coldea, județul Brașov, în noaptea de marți spre miercuri, 25 septembrie.

Incidentul a pornit de la un singur autoturism, despre care se crede că a fost incendiat din motive de răzbunare. Potrivit unor surse citate de Digi24, camerele de supraveghere au surprins momentul în care o persoană a dat foc unei mașini. Imaginile par să sprijine ipoteza conform căreia incendiul a fost provocat cu intenție, dar motivele exacte ale acestui gest rămân încă neclare.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, alerta a fost primită în jurul orelor 01:00, echipele de intervenție deplasându-se rapid la fața locului. „Azi noapte (marți spre miercuri – n.r.), în jurul orei 01.00, am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la un autoturism în localitatea Codlea. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere din cadrul ISU Brașov și două autospeciale aparținând SVSU Codlea”, a precizat ISU Brașov.

Flăcările, propagate rapid, au cuprins și alte două autoturisme aflate în apropiere, precum și fațada unui bloc. În urma sosirii echipajelor de pompieri, incendiul a fost izolat și lichidat la timp pentru a preveni extinderea lui și mai departe.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma acestui incident, două persoane autoevacuându-se în siguranță din zona afectată. Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc acest incident.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro