Reclamă

Cosmin Sandu, fiul interlopului Zamfir Sandu și al ghicitoarei autointitulate Sultana, a fost reținut de polițiștii prahoveni marți, pentru 24 de ore, în urma descinderilor la una dintre locuințele familiei sale din Ploiești. Sandu este acuzat de camătă, înșelăciune și conducerea unui vehicul cu permisul suspendat, conform News.ro.

În cadrul aceluiași dosar, trei femei, cu vârste de 23, 34 și 47 de ani, sunt cercetate sub control judiciar. Ancheta vizează infracțiuni comise în perioada decembrie 2023 – septembrie 2024, când doi dintre suspecți ar fi acordat împrumuturi cu dobândă unor persoane din municipiu, fără a avea autorizația necesară. Polițiștii estimează un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro, iar în dosar este investigată și conducerea unui autoturism în 2024 cu permisul suspendat, alături de inșelăciuni legate de practicile de ghicit.

Familia Sandu din Ploiești este cunoscută pentru numeroasele dosare penale deschise pe numele membrilor săi. Anterior, surse judiciare au raportat existența a peste o sută de dosare penale împotriva lor, reflectând activitatea infracțională constante a acestei familii. Zamfir Sandu, capul familiei, a căpătat notorietate și pentru implicarea unui fost judecător din cadrul Tribunalului Prahova, care a fost cercetat pentru corupție și exclus din magistratură pentru că ar fi protejat membrii familiei Sandu.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro