Reclamă

Un bărbat din județul Gorj este căutat de poliție după ce și-a înjunghiat soția, punându-i viața în pericol. Agresorul a comis fapta pe fondul unei crize de gelozie, a transmis agenția News.ro. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au informat, marți, 24 septembrie, că inculpatul, identificat drept L.D.F., este investigat pentru violență în familie.

Pe data de 22 septembrie 2024, în jurul orelor 20:00, L.D.F. se afla la locuința sa din satul Strâmba-Jiu, orașul Turceni, Gorj. Sub influența alcoolului, bărbatul și-a atacat soția, L.I.R., provocându-i o rană severă cu un cuțit în zona lombară stângă. Lovitura a dus la leziuni care au necesitat intervenție medicală de urgență și circa 25-30 de zile de îngrijiri, potrivit procurorilor. „Leziunile au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa unui tratament medico-chirurgical aplicat de urgenţă,” au declarat anchetatorii, subliniind gravitatea situației prin profunzimea de 10 centimetri a rănii cauzate.

Conform concluziilor medico-legale, rana, profundă de 10 centimetri, a fost cauzată de atacul direct și cu intensitate, ceea ce indică intenția de a produce moartea, spun anchetatorii. „Procurorul a constatat că atacul asupra victimei s-a produs prin surprindere,” se arată în declarația oferită presei, precizând că agresiunea a vizat zone vitale ale corpului.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, acesta fiind aprobat de Tribunalul Gorj. Poliția încă îl caută pe agresor, în timp ce victimei i-au fost oferite îngrijirile necesare pentru a-i salva viața.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro