Reclamă

Câștigătorul premiului de 2,38 milioane de euro la Joker, din extragerea din 15 septembrie, a mers marți la Loteria Română pentru a-și ridica premiul. Pensionarul din Giurgiu a câștigat premiul de categoria I la Joker, în valoare de 11.845.622,10 lei, jucând două variante simple la o agenție loto din același oraș.

El participă la jocurile loto de aproape 50 de ani și a împărtășit un scurt mesaj pentru toți jucătorii: „Joc de aproape 50 de ani. Am avut încredere în Loteria Română, am jucat și am câștigat. Aveți încredere și jucați în continuare!”, a menționat câștigătorul în comunicatul emis de Loteria Română.

Bărbatul, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a declarat că preferința sa pentru jocul Joker nu este legată de niciun set fix de numere sau vreun simbolism personal. Aceasta este strategia sa: nu joacă aceleași numere și nu acordă o semnificație specială alegerilor făcute.

Întregul câștig a fost confirmat și trăit chiar în ziua extragerii, când a verificat și descoperit că biletul său era câștigător. Pensionarul a insistat că va continua să joace la fel ca până acum, fără să își schimbe metoda sau felul în care abordează jocul.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro