Reclamă

Marţi dimineaţă, poliţiştii din Ploieşti au efectuat patru percheziţii la persoane suspectate de camătă, înşelăciune şi conducerea unui vehicul având această abilitate suspendată. Printre cei vizati se numără şi fiul cunoscutului interlop ploieştean Austrianu, Sandu Cosmin.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în perioada decembrie 2023 – septembrie 2024, doi dintre suspecţi ar fi oferit bani cu dobândă unor persoane din municipiul Ploieşti, fără a fi autorizaţi. Aceştia ar fi fost ajutaţi de alte două persoane, rezultând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro. În plus, un suspect ar fi condus un autoturism pe drumurile publice din municipiu în 2024, deşi avea suspendat dreptul de a conduce. De asemenea, o altă persoană ar fi comis înşelăciuni bazate pe ghicit, se menţionează în comunicatul poliţiei.

Surse judiciare au dezvăluit pentru Agerpres că fiul interlopului, Sandu Cosmin, şi concubina sa, sunt cei suspectaţi de camătă. În legătură cu această anchetă, cinci persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

Operaţiunea a beneficiat de sprijinul specializat al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de suportul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploieşti.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro