Reclamă

O adolescentă de 14 ani, însărcinată, a fost atacată de un urs pe o stradă din localitatea Crizbav și se află acum internată la Maternitatea din Brașov, unde sarcina ei este monitorizată și nu este în pericol. Incidentul s-a petrecut duminică seară, când fata se afla împreună cu cumnatul ei, care a sărit un gard pentru a se salva. În momentul atacului, adolescenta a fost rănită, dar a reușit să alunge ursul prin țipete.

Conform declarațiilor reprezentanților Maternității Brașov, tânăra a fost mai întâi dusă la Spitalul de Pediatrie pentru evaluarea traumatismelor, unde a beneficiat de o sutură la o plagă mai adâncă la nivel lombar. De asemenea, ea prezintă și alte răni care nu îi pun viața în pericol, iar sarcina nu este afectată.

În același incident, un bărbat de 68 de ani a suferit multiple răni la față și scalp și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Brașov, unde medicii plasticieni și specialiștii ORL îi efectuează o intervenție chirurgicală complexă. Bărbatul prezintă, de asemenea, o luxație la umăr ca urmare a atacului ursului, au informat oficialii spitalului.

Adolescenta a relatat că se deplasa pe strada Mare din Crizbav, la ora 19.00, alături de cumnatul ei când au fost atacați de urs. Din cauza sarcinii, nu a putut să sară gardul precum însoțitorul său. Ursul a rănit-o, provocându-i mai multe plăgi, însă a fugit după ce fata a început să țipe.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro