Reclamă

Șase persoane au fost arestate în urma unui conflict violent din orașul Pantelimon, care a culminat cu o altercație în camera de gardă a spitalului local. Încă trei agresori sunt căutați de autorități, în timp ce primele sancțiuni au fost deja aplicate. Conducerea Spitalului Pantelimon și firma care asigura paza au fost amendate pentru lipsa măsurilor necesare de siguranță.

Martorii au asistat la scene de violență extremă, pe strada unde a avut loc bătaia. Alexandru, un rezident de 20 de ani al zonei, a descris: „Am auzit sticle, zburau. Cumnatul a vrut să mute mașina, să nu aibă pagubă. L-a împins pe cumnat până l-a aruncat în stâlpul acela. Are probleme. A fost la spital aseară și așteaptă rezultatele acum.” Mașinile lor au fost avariate de atacatori, a adăugat el.

Potrivit martorilor, aproximativ 40-50 de persoane, înarmate cu bâte și topoare, au fost implicate în conflict. Autoritățile au înregistrat plângeri și au desfășurat o anchetă detaliată la fața locului. Avocatul uneia dintre familii, Ion Vulpoiu, a declarat: „Două familii au de împărțit niște conflicte vechi și una din familii a încercat să facă dreptate.”

Poliția a confirmat că 19 persoane au fost implicate, iar șase dintre acestea au fost arestate. Mădălina Moșoiu, șeful IPJ Ilfov, a menționat că patru persoane sunt spitalizate pentru investigații medicale.

Circa 400 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați în județul Ilfov și București pentru a preveni alte incidente. Avocatul victimelor a acuzat autoritățile de inacțiune, subliniind că o plângere a fost depusă anterior pentru amenințări. Eduard Mirițescu, adjunct al inspectorului general al Poliției Române, a confirmat existența acestei sesizări, menționând că au fost demarate activități pentru identificarea agresorilor.

Până acum, investigațiile au dus la identificarea a celor trei agresori suspecți, unul dintre ei fiind deja în arest preventiv. Ancheta continuă în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor implicați.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro