Reclamă

Compania LINK group Professional Education anunță deschiderea concursului anual pentru alocarea a 20 de școlarizări online dedicate persoanelor cu dizabilități. Aceste programe educaționale gratuite sunt oferite prin Platforma de studiu la distanță și sunt disponibile pentru participanți din Serbia, Bosnia și Herțegovina, România și Republica Moldova.

Valoarea totală a programului de suport financiar oferit de companie se ridică la peste 50.000 EUR. Scopul acestei inițiative este de a oferi persoanelor cu dizabilități posibilitatea de a dobândi cunoștințe practice în domeniul afacerilor, tehnologiilor informaționale și internetului, sporindu-le astfel șansele de angajare pe piața muncii moderne.

Termenul limită pentru înscrierea în concurs este 31 octombrie. Cei interesați trebuie să trimită cererea de înscriere, documentația medicală și o scrisoare de motivație detaliată la adresa de e-mail: scholarship@link-group.eu. Acestea trebuie să includă motivele pentru care solicitantul este candidatul ideal pentru program și cum intenționează să aplice cunoștințele dobândite în carieră. Mai multe detalii despre înscriere se pot găsi online.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 noiembrie și vor putea alege unul dintre programele de un an, oferite de către instituțiile partenere din rețea, având astfel ocazia să își desfășoare studiile la distanță prin platforma dedicată.

Inițiativa face parte dintr-un șir de proiecte umanitare și acțiuni de suport financiar organizate de LINK group Professional Education, care include și un program pentru susținerea tinerelor talente. În plus, compania oferă școlarizări IT, încurajând dezvoltarea competențelor în domeniul digital.

Prin aceste acțiuni, compania își exprimă angajamentul față de responsabilitatea socială și contribuția sa la dezvoltarea societății și a economiei digitale modernă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro