Reclamă

Durerea de spate obișnuită poate fi un indicator al unor probleme medicale serioase, cum ar fi hernia de disc. Aceasta a fost și situația Corinei, o pacientă de 55 de ani, care a simțit pe parcursul timpului simptome severe, inclusiv senzație de amorțeală și disconfort la nivelul picioarelor.

Corina a fost diagnosticată inițial cu hernie de disc la nivelul L4-L5 în urmă cu 20 de ani, și a fost operată cu succes de Dr. Ovidiu Grămescu, la Spitalul Clinic SANADOR. Cu toate acestea, după o sarcină cu gemeni și o creștere semnificativă în greutate, simptomele au reapărut, de această dată fiind afectată zona L5-S1.

Hernia de disc se manifestă prin deplasarea unui disc intervertebral și presiune asupra nervilor spinali, cauzând dureri de spate acute și alte simptome neurologice. Deși prima intervenție chirurgicală a adus rezultatele așteptate, problemele de coloană ale Corinei au revenit, necesitând o nouă intervenție chirurgicală.

Consultată tot de Dr. Grămescu, pacienta a fost supusă unui examen RMN cu substanță de contrast, care a confirmat reapariția problemei la un alt nivel. Operația a fost urgentă și a fost efectuată la Spitalul Clinic SANADOR de către Dr. Grămescu, care a reușit să îndepărteze toate fragmentele herniate.

„Domnul doctor Ovidiu Grămescu mi-a spus că erau multiple fragmente herniate, chiar mai multe decât se văzuseră la RMN și m-a asigurat că le-a curățat pe toate. Domnul doctor este un om extraordinar!”, a declarat Corina, confirmând succesul intervenției.

Spitalul Clinic SANADOR oferă pacienților diagnosticați cu afecțiuni ale coloanei vertebrale acces la consultații cu neurochirurgi experimentați, echipamente ultraperformante pentru investigații imagistice și tehnologie de vârf în sălile de operație.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro