Reclamă

Actorul Ryan Reynolds a declarat recent că părinții contemporani sunt prea indulgenți față de copiii lor. Vorbind la conferința Inbound Tech din Boston alături de autorul Marcus Collins, el a reflectat asupra copilăriei sale pe care a numit-o „o miliție improvizată” și a discutat despre schimbările prin care a trecut de când a devenit părinte, relatează The Independent.

Reynolds, cunoscut pentru rolul său în filmul Deadpool, are patru copii cu soția sa Blake Lively: James (nouă ani), Inez (șapte ani), Betty (patru ani) și Olin (un an). Cei doi s-au căsătorit în 2012, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Green Lantern”.

„Am luat un atelier despre rezolvarea conflictelor și asta mi-a schimbat întreaga viață”, a spus Reynolds, recunoscând că în trecut nu știa cum să proceseze lucrurile pe care le simțea. „Părinții de astăzi sunt atât de diferiți. Suntem atât de blânzi. Eu nu țip. Am crescut așa, cu o miliție improvizată,” a comentat el asupra diferențelor dintre generații.

„Blake mi-a arătat cu adevărat cum să fac toate astea”, a mărturisit actorul, exprimându-și aprecierea față de rolul soției sale în viața lor de familie. A glumit spunând că nu și-ar lăsa soția să își viziteze familia, pentru că acest lucru ar fi „ilegal” sau echivalent cu o „răpire”.

În interviurile trecute, Reynolds a discutat și despre relația complexă cu tatăl său, James, care a murit în 2015 după o lungă luptă cu boala Parkinson. „Mi-a destabilizat cu adevărat relația cu el pentru că nu prea știam ce se întâmplă”, a spus actorul, reflectând asupra regretelor sale de a nu fi fost alături de el în ultimele momente de viață.

În prezent, Ryan și Blake așteaptă al doilea copil, prima lor fiică, James, născându-se în 2014.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro