Reclamă

Caz tragic în Vâlcea: Femeie găsită moartă în curtea casei; principalul suspect s-a sinucis

O situație dramatică a avut loc într-o localitate din județul Vâlcea, unde o femeie a fost descoperită decedată în curtea casei sale. Principalul suspect în acest caz este cumnatul său, cunoscut cu probleme psihice, care ulterior s-a sinucis.

Totul a început cu un apel la numărul de urgență 112, alertând autoritățile despre un bărbat găsit fără viață în locuința sa. O femeie, care l-a descoperit, a contactat imediat poliția.

Poliția, sosită la fața locului, a demarat o anchetă și a descoperit că bărbatul avea antecedente psihice și un ordin de protecție emis împotriva sa. Acesta nu avea voie să se apropie de cumnata sa, cu care împărțea același perimetru al curții.

Cu prilejul cercetărilor la fața locului, anchetatorii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii în curte, prezentând urme vizibile de violență.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs tragedia din curtea comună a celor doi.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a elucida motivele din spatele acestei întâmplări nefericite și a stabilirii unei cronologii clare a evenimentelor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro