Reclamă

Un autoturism a luat foc vineri în timp ce se deplasa pe Drumul European 581, între localitățile Costești și Sârbi, conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

La locul incidentului au intervenit două echipaje dotate cu autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui. „La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, însă după câteva minute, flăcările au fost lichidate. Autoturismul a fost degradat în totalitate. Până la sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto s-a autoevacuat, acesta fiind găsit în siguranță”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Conform investigațiilor preliminare efectuate de ISU Vaslui, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Incidentul s-a desfășurat fără să fie raportate victime, șoferul reușind să abandoneze vehiculul înainte de agravarea situației. Deși autoturismul nu a putut fi salvat, intervenția rapidă a pompierilor a prevenit extinderea focului la alte eventuale vehicule sau obiective din apropiere.

Focul a fost pus sub control la scurt timp după intervenția echipajelor, fără a mai produce alte pagube materiale. Detaliile despre incident și modurile de prevenire ale unor astfel de accidente sunt esențiale pentru asigurarea siguranței în trafic.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro