Reclamă

Un tânăr de 20 de ani din comuna Poiana Mare, județul Dolj, a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fără permis, cu numere de înmatriculare false, și a agresat trei bărbați. Incidentul a avut loc pe data de 2 septembrie. Conform Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, băiatul va fi cercetat pentru mai multe infracțiuni, inclusiv conducerea fără permis, utilizarea unui autoturism cu numere false și agresarea fizică a celor trei bărbați.

Polițiștii au descoperit că autoturismul condus de suspect avea numere de înmatriculare atribuite unui alt vehicul. În jurul orei 17:10, pe strada Balta Mare, tânărul a oprit lângă grupul de bărbați, având vârste între 55 și 82 de ani. Acesta a folosit un obiect din lemn pentru a-i agresa, provocându-le răni corporale.

Reprezentanții IPJ Dolj au declarat: „Folosindu-se de un corp dur, din lemn, i-ar fi lovit pe cei trei, provocându-le acestora vătămări corporale. De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, iar numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau atribuite unui alt autovehicul.”

Tânărul a fost reținut și dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă de pe lângă IPJ Dolj. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat pentru a se decide măsurile preventive necesare.

Acțiunea brutală a tânărului și circumstanțele legate de infracțiunile de conducere fără permis și utilizarea de numere false de înmatriculare sunt în atenția autorităților, iar ancheta este în desfășurare pentru a se stabili toate detaliile și motivațiile incidentului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro