Reclamă

Procesul lui Vlad Pascu se va relua pe data de 18 octombrie, după ce ședința de judecată programată pentru 20 septembrie a fost amânată. Judecătoarea a motivat amânarea prin faptul că expertizele medico-legale, dispuse de instanță cu trei luni în urmă, nu sunt încă finalizate, transmite News.ro. Adrian Cuculis, avocatul familiei unei victime, a subliniat că această decizie era de așteptat, în condițiile în care s-au solicitat specializări medicale suplimentare.

Părinții victimelor și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea pentru că judecata se amână în continuare. Tatăl Robertei, una dintre victime, și-a manifestat disperarea: „Cam ştiam ce se întâmplă. Vreau să termine cât mai repede. Deja cedez nervos.” Tatăl lui Sebi, o altă victimă, a explicat motivul prezenței sale la Tribunal: „Am venit astăzi să dau faţă în faţă cu domnul Trandafir, avocatul domnului Pascu, şi să îi spun câteva cuvinte.”

De cealaltă parte, avocatul lui Vlad Pascu, Adrian Bendeac, a justificat absența acestuia de la ședință: „A fost formulată o cerere din partea noastră ştiind că nu au sosit rapoartele de expertiză şi că va fi doar o amânare a cauzei”. El a sugerat că prezența lui Pascu nu era necesară și nu ar fi afectat interesele nici unei părți implicate.

Vlad Pascu se află în arest preventiv începând cu 20 august 2023, fiind acuzat că a provocat un accident rutier mortal sub influența unor substanțe interzise. Incidentul, petrecut în apropiere de stațiunea 2 Mai, a dus la moartea a două persoane, Sebastian Olariu și Roberta Dragomir, și rănirea altor trei. Pascu a fost găsit ulterior în Vama Veche și se află în prezent în custodia autorităților, toate cererile de arest la domiciliu fiindu-i respinse.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro