Reclamă

Un incident surprinzător a avut loc în orașul Bragadiru, unde un incendiu izbucnit la locuința unui bărbat s-a dovedit a fi un paravan pentru un jaf de proporții. Proprietarul a fost deposedat de peste 200.000 de euro chiar de către soția și socrul său. Incidentul s-a soldat cu arestarea preventivă a femeii, în timp ce bărbatul este cercetat sub control judiciar.

Bărbatul a apelat serviciul de urgență 112 pentru a anunța izbucnirea incendiului la locuința sa. Pompierii au intervenit prompt și au stins flăcările. După ce incendiul a fost lichidat, proprietarul a constatat lipsa unei sume considerabile de bani, respectiv 200.000 de euro și 9.000 de lei, și a depus plângere la poliție.

Reprezentanții IPJ Ilfov au precizat: „La data de 15 septembrie, în jurul orei 12:27, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 37 de ani cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în locuinţa sa. După lichidarea incendiului, bărbatul în cauză a sesizat faptul că din imobil îi lipseşte suma de 200.000 de euro şi suma de 9.000 de lei.”

În urma anchetelor desfășurate de autorități, s-a descoperit că, în timpul incendiului, un bărbat și o femeie au pătruns în locuință și au sustras banii, aceștia fiind identificați drept soția și socrul proprietarului, care aveau cunoștință de locul exact unde erau păstrați banii.

IPJ Ilfov a declarat: „În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 54 de ani şi a femeii în vârstă de 32 de ani, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi aceştia au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăţi, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de femeia în vârstă de 32 de ani, iar faţă de bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar.”

Cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat continuă sub coordonarea autorităților competente.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro