Reclamă

Un accident grav a avut loc joi dimineață pe șoseaua Progresului din Capitală, soldându-se cu decesul unui șofer care a intrat în coliziune cu un tramvai. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 5, iar circulația în zonă este restricționată.

Brigada Rutieră a informat că șoferul autoturismului se deplasa dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei și a virat la stânga peste linia de tramvai, moment în care a fost lovit din plin de tramvaiul ce se deplasa în aceeași direcție. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, iar la scurt timp după extragere, decesul acestuia a fost confirmat.

Vatmanul tramvaiului a fost supus testului DrugTest, aparatul indicând posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism. „Din informaţiile preliminare, conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totuși, testarea preliminară cu aparatul DrugTest a indicat prezența substanțelor psihoactive”, a precizat sursa citată.

Pentru a stabili cu exactitate consumul de substanțe interzise, vatmanul va fi dus la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetările desfășurate la fața locului au scopul de a clarifica toate circumstanțele acestui tragic accident, iar circulația tramvaielor pe șoseaua Progresului este restricționată pe ambele sensuri, până la încheierea investigațiilor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro