Reclamă

Un zbor Delta Air Lines, cu numărul 1203, un Boeing 737-900, a suferit un incident neplăcut în timpul unei curse recente. Avionul care plecase din Salt Lake City a trebuit să aterizeze la scurt timp după decolare din cauza unei probleme de presurizare, conform celor relatate de Le Figaro și News.ro.

Jaci Purser, unul dintre pasagerii prezenți la bord, a povestit pentru CNN despre momentele critice trăite: „Au început să ne doară foarte tare urechile. Toată lumea din jurul nostru își ținea urechile. Urechile oamenilor au început să sângereze, nasurile lor au început să sângereze”. Ea a continuat: „Am auzit un pic de aer ieșind și apoi a început să bubuie. Mi-am atins urechea și am văzut sânge țâșnind”.

Din cauza simptomelor apărute, cel puțin zece persoane au avut nevoie să fie evaluate medical sau să primească tratament, dar niciun caz nu a necesitat internare, conform informațiilor oferite de compania aeriană.

Delta Air Lines a emis un comunicat oficial prin care își prezintă scuzele pentru disconfortul și problemele cauzate pasagerilor aflați în acea cursă. „Le prezentăm scuze sincere clienţilor noştri pentru experienţa pe care au avut-o pe zborul 1203 la 15 septembrie”, a spus un purtător de cuvânt al companiei. Problema de presurizare a cabinei a fost rezolvată de tehnicienii Delta, iar pasagerii afectați au fost reprogramați pe un alt zbor.

La scurt timp după incident, Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) a confirmat deschiderea unei anchete oficiale pentru a determina cauzele exacte ale incidentului. Acesta nu este singurul eveniment de acest gen pentru Delta Air Lines în ultima perioadă. La doar cinci zile înainte, un alt avion al companiei a suferit o coliziune minoră pe pista Aeroportului Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta.

Din mai 2022, compania Delta Air Lines a raportat nu mai puțin de paisprezece incidente Administrației Federale a Aviației. Nu toate aceste incidente au fost cauzate de compania aeriană. De exemplu, în 2023, un zbor a fost întors din drum din cauza unei probleme digestive suferite de un pasager.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro