Reclamă

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din județul Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de droguri și exploatarea unei minore de 15 ani prin oferirea acestora în schimbul unor favoruri sexuale.

Conform comunicatului Poliției Române și DIICOT, acest caz a fost atent monitorizat de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud. Aceștia au documentat activitatea infracțională a suspectului.

Sursele citate de News.ro subliniază că, între vara anului 2023 și luna mai 2024, bărbatul ar fi procurat și oferit droguri de mare risc sub formă de cristal, respectiv 4-CMC și 2-CMC, unei fete de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale.

În urma percheziției efectuate la domiciliul suspectului, autoritățile au descoperit și ridicat mai multe probe esențiale pentru investigarea cazului. Poliția Română și DIICOT au transmis că luni, 16 septembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Ulterior, în data de 17 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a hotărât arestarea acestuia la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Faptele de care este acuzat bărbatul, precum trafic de droguri de mare risc și exploatarea unei minore, sunt sub urmărire penală de către autorități, fiind considerate grave încălcări ale legislației. Ancheta continuă pentru elucidarea tuturor aspectelor acestui caz.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro