Reclamă

Ziua mondială a siguranței pacientului, marcată anual la 17 septembrie, va fi sărbătorită în 2024 de Spitalul Clinic SANADOR prin alinierea la tema Organizației Mondiale a Sănătății: „Îmbunătățirea diagnosticului pentru siguranța pacienților”. SANADOR reafirmă continuu angajamentul față de siguranța pacienților și a personalului medical, investind masiv în echipamente și tehnologii medicale avansate, oferind servicii de excelență susținute de echipe medicale de elită.

Reprezentanții SANADOR au declarat: „Un diagnostic corect înseamnă siguranță!”, subliniind astfel importanța diagnosticării prompte și corecte. Această filozofie se traduce printr-o capacitate crescută de a furniza pacienților diagnostice și tratamente rapide și precise, ceea ce este un pilon esențial în îngrijirile medicale de top oferite de SANADOR.

Acest angajament pentru siguranța îngrijirilor medicale este reflectat în infrastructura Spitalului Clinic SANADOR, care dispune de 12 săli de operații și trei secții de terapie intensivă, toate dotate cu sisteme proprii de tratare a aerului, pentru minimizarea riscului de infecții. De asemenea, toate procedurile ce implică iradiere sunt efectuate cu cele mai noi tehnologii, asigurând astfel condiții optime pentru pacienți.

Spitalul Clinic SANADOR se remarcă prin rezolvarea cu succes a unor cazuri medicale complexe, grație echipelor de elită cu pregătire internațională, multe intervenții fiind realizate în premieră națională. Pacienții beneficiază de îngrijiri avansate în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, acreditată ca secție ATI de categoria I, oferind un nivel maxim de competență extinsă.

De la înființarea sa în 2001, SANADOR a experimentat o continuă extindere, fiind acum cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din România. Acesta include un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize, radiologie și imagistică medicală de înaltă performanță, toate situate în București. Spitalul asigură o gamă complexă de servicii, de la chirurgie majoră și cardiovasculară minim invazivă în primul bloc operator complet digitalizat din țară, până la urgențe medicale și chirurgicale, grație infrastructurii sale de top și a flotei proprii de ambulanțe.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro