Reclamă

Doctorița Gabriela Ștefănescu, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită decedată de un coleg într-o cameră a hotelului Crowne Plaza din București. Autoritățile investighează circumstanțele decesului pentru a determina cauza exactă.

Colegul medicului a descoperit trupul acesteia după ce a solicitat personalului de la recepția hotelului să deschidă ușa camerei. Gabriela Ștefănescu se afla în capitală pentru a participa la Simpozionul Național de Boli Intestinale și Inflamatorii, eveniment desfășurat chiar la hotelul Crowne Plaza, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În data de 13 septembrie, între orele 18:30 și 18:45, aceasta a susținut o prezentare în cadrul congresului de gastroenterologie, domeniul său de specializare. Ulterior, nu a mai luat legătura cu niciun coleg și nu a răspuns la apelurile telefonice. Ieri, 14 septembrie, un coleg, neliniștit de lipsa de comunicare, a solicitat cheia de la recepție și a găsit-o decedată în pat. Poliția a confirmat că nu existau urme de violență asupra corpului.

Trupul neînsuflețit al medicului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din București pentru a fi supus unor investigații mai detaliate. Autoritățile au deschis un dosar pentru a elucida detaliile acestui caz.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro