Reclamă

Social-democratul Mihai Tudose a răspuns acuzațiilor aduse de liberalul Siegfried Mureșan, care afirmase că portofoliul obținut de premierul Marcel Ciolacu ca vicepreședinte executiv al Comisiei Europene lipsește de competențe concrete și este „gol de conținut”. Tudose a subliniat dezamăgirea liberalilor că succesul aparține PSD, nu lor.

„Răutate? Invidie? Sau doar furia neputinței? Și de data aceasta dovedesc cât de comod le este în zona penibilului”, a declarat Tudose. El a precizat că România a câștigat o poziție importantă în Comisia Europeană, care gestionază 235 miliarde euro și include domenii semnificative pentru Europa și pentru România.

Tudose a criticat declarațiile lui Mureșan, afirmând că „nu este un succes al liberalilor” și că aceștia sunt într-o poziție de critică în loc să fie parte a soluției. Social-democratul a arătat că liberalii vizau portofoliul extinderii UE, care, în opinia lui, nu ar avea o legătură semnificativă cu România.

„Puteau și ei să fie mândri că un român este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene… Puteau să fie normali… Puteau… dar nu le iese!! Răutate? Invidie? Sau doar furia neputinței? Și de data aceasta dovedesc cât de comod le este în zona penibilului!!! Felicitări Marcel Ciolacu pentru negocieri! Succes Roxana Mânzatu! Succes România!”, a concluzionat Mihai Tudose.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro