Reclamă

Un bărbat din Cluj a fost sancționat cu o amendă penală de 8.000 de lei după ce a manifestat violență fizică asupra superiorului său. Incidentul a avut loc ca urmare a unor tensiuni acumulate între angajat și managerul companiei, care au culminat cu o confruntare fizică.

Conflictul a izbucnit pe 5 aprilie 2021, inițial printr-o discuție telefonică, după ce managerul a refuzat cererea angajatului de a beneficia de concediu de odihnă. Ulterior, discuțiile conflictuale au continuat prin e-mail, iar managerul a sugerat că agentul de vânzări ar trebui să demisioneze din cadrul companiei.

Pe 7 aprilie, în jurul orei 08:15, agentul de vânzări s-a prezentat la depozitul companiei, unde managerul l-a informat că va fi concediat. Motivul oferit au fost atitudinea sa, cât și anumite mesaje postate pe grupurile interne ale companiei. De asemenea, managerul i-a cerut angajatului să returneze mașina de serviciu.

În acest context, discuția a degenerat în violență, angajatul împingându-l pe superiorul său, de unde a început o altercație cu lovituri. Managerul a suferit răni care au necesitat 6 zile de îngrijiri medicale. Un alt angajat a intervenit pentru a pune capăt conflictului.

Poliția a fost alertată printr-un apel la 112, iar în urma anchetei, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. După aproape trei ani de la incident, agresorul a fost condamnat la o amendă penală în valoare de 8.000 de lei.

Acest caz subliniază importanța gestionării adecvate a conflictelor la locul de muncă pentru a preveni situații similare.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro