Reclamă

Trupa britanică The Cure a anunţat lansarea unui nou album, intitulat „Songs of a Lost World”, pe data de 1 noiembrie 2024. Acest album este primul material discografic de studio al formației după „4:13 Dream”, lansat în 2008, și a fost anticipat cu nerăbdare de fani.

Pentru a marca acest eveniment important, fanii trupei au primit cărți poștale negre inscripționate cu titlul albumului și data lansării. În plus, un afiș a fost amplasat în fața pub-ului The Railway din Crawley, locul unde trupa și-a susținut primul concert în 1978. Crawley este orașul natal al membrilor trupei, și se află între Londra și Brighton.

În susținerea acestei lansări, trupa a făcut modificări notabile și pe rețelele de socializare, adoptând un nou logo pe fundal negru. De asemenea, site-ul oficial al formației prezintă acum un aspect asemănător.

Robert Smith, liderul formației, a discutat încă din 2020 despre planurile pentru două noi albume, unul realizat alături de trupă și un alt proiect solo, rezultat în timpul lockdown-ului. Fanii au așteptat lansarea „Songs of a Lost World” de peste doi ani. Smith a anunțat în martie 2022, într-un interviu pentru NME Awards, că lucrează la două albume, iar cel de față trebuia să apară inițial în septembrie 2022.

Pe parcursul turneului „Shows of a Lost World” din 2023, The Cure a interpretat mai multe piese noi, inclusiv „Alone”, „Endsong”, „Nothing Is Forever” și „I Can Never Say Goodbye”.

The Cure, cunoscută pentru hituri emblematice ale anilor ’70 precum „Boys Don’t Cry” și albume de succes ca „Lullaby”, „Close to Me”, „Friday I’m in Love”, „A Forest” și „Just Like Heaven”, a lansat 13 albume de studio într-o carieră ce s-a întins pe parcursul a trei decenii.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro