Reclamă

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, l-a întâmpinat la Kiev pe actorul american Michael Douglas și pe fiul acestuia, Dylan. În cadrul discuțiilor, Zelenski a abordat situația actuală din Ucraina și colaborările cu diverși parteneri internaționali. Acesta a împărtășit informații în urma întâlnirii printr-un mesaj video postat pe contul său de X.

Volodimir Zelenski a subliniat într-un mesaj publicat faptul că întâlnirea cu Michael Douglas, actor și mesager pentru pace al ONU, a fost o oportunitate pentru a discuta sprijinul acordat Ucrainei: „Am avut o întâlnire cu actorul, producătorul și mesagerul pentru pace al ONU, Michael Douglas și fiul său Dylan. Am discutat despre situația din țara mea, cooperarea cu diverși parteneri și sprijinul acordat Ucrainei.”

În timpul discuției, Michael Douglas a menționat perspectivele diferite ale democrațiilor din cele două țări, remarcând: „Ucraina e un stat cu democrație tânără, de circa 30 de ani, în vreme ce SUA sunt o democrație de peste 200 de ani. Sunteți amândoi o sursă de inspirație și un exemplu pentru țara noastră despre ce înseamnă democrația.”

Dylan Douglas, fiul actorului, a subliniat importanța luptei din Ucraina cu recomandarea: „Aici e prima linie a frontului împotriva răului. Dacă nu învingem aici, pierdem peste tot.”

Președintele Zelenski a mulțumit familiei Douglas pentru susținerea lor, afirmând că aceștia sunt „cu adevărat interesați de astfel de subiecte și că familia lor este alături de Ucraina și poporul ucrainean.”


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro