Reclamă

Nicolas Besnard și Ludivine Furnon Perso sunt concurenții care formează echipa Duo Maintenant. Aceștia au impresionat publicul cu prestația lor impecabilă în ediția difuzată vineri seară pe Pro Tv. Au ajuns și la inima juraților, astfel că Mihai Petre a fost cel care le-a oferit premiul Golden Buzz, trimițându-i direct în marea semifinală.

Cu toate acestea, Nicolas Besnard și Ludivine Furnon Perso au făcut o greșeală prin care riscă descalificarea. După ce aceștia au primit premiul GOLDEN BUZZ, au postat pe rețelele de socializare să au reușit să treacă mai departe, astfel că publicul a fost informat cu privire la acest aspect înainte ca ediția să se difuzeze la televizor.

”Yes!!!! We did it!” – a fost mesajul pe care cei doi l-au postat fix în ziua în care filmările au avut loc pe scena ”Românii au talent”. Clauzele impuse prevăd nedivulgarea acestor informații în spațiul public înainte ca emisiunea să fie difuzată. Concurenții au încălcat regulamentul, astfel încât acum sunt predispuși unei eliminări.

Cei doi nu formează o pereche minunată doar pe scenă. Aceștia formează un cuplu formidabil și în viața reală. Sunt fericiții părinți a doui copii, cel mai mare de 2 ani, iar celălalt de numai un 1 an.

Nicolas Besnard și Ludivine Furnon Perso s-au format sub îndrumarea Nadiei Comăneci. Au mai participat în anul 2010 la ”Francezii au talent” unde au câștigat locul al 6-lea. Dar nu s-au oprit aici. Și-au câștigat admirația totală, atât de la jurați, cât și de la public, și la ”Americanii au talent”, loc în care s-au calificat în etapa următoare primind 4 de ”DA” de la jurați.

Mihai Petre a fost de-a dreptul impesionat de prestația celor doi de pe scena ”Românii au talent”. A oferit premiul GOLDEN BUZZ fără să stea pe gânduri. De asemnea, a rămas fără cuvinte. Tot ceea ce a mai putut spune a fost: ”Cuplul perfect”.


Reclamă

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro