Reclamă

Kristina Joksimovic, fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, a fost găsită moartă în locuința sa din Binningen, Elveția. Soțul său, Thomas, este acuzat că a ucis-o în luna februarie a acestui an și se află în continuare în arest, potrivit presei elvețiene.

Detalii cutremurătoare au fost dezvăluite în cadrul anchetei: Kristina a fost sugrumată, dezmembrată și ulterior pasată în blender de către soțul ei, conform anchetatorilor. Aceste informații apar în decizia judecătorilor de la Curtea Federală din Lausanne, care au respins cererea de eliberare din închisoare a suspectului, conform bzbasel.ch.

Bărbatul, al cărui nume complet nu a fost făcut public, a admis fapta în cadrul unei reconstituiri, în luna martie. El a afirmat că acționat în legitimă apărare, susținând că soția sa l-a atacat cu un cuțit „după o discuție amicală”. Cu toate acestea, anchetatorii sunt de părere că este vorba despre o crimă cu premeditare.

Potrivit anchetatorilor, după ce Kristina a fost sugrumată, inculpatul ar fi folosit un ferăstrău și o foarfecă de grădină pentru a dezmembra trupul victimei. Apoi a încercat să-l dizolve cu substanțe chimice și să-l paseze folosind un blender de bucătărie industrial, aparat care a fost găsit la fața locului.

Raportul autopsiei, citat de 20min.ch, concluzionează că „moartea nu a fost rezultatul unui act de autoapărare”.

Anchetatorii au indicat că suspectul a manifestat un „nivel considerabil de energie criminală, lipsă de empatie și sânge rece după ce și-a ucis soția” și a făcut eforturi pentru a ascunde crima.

Procurorii au mai dezvăluit că bărbatul a avut și în trecut tendințe violente, fiind implicat anterior într-un incident în care a agresat o fostă parteneră.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro