Reclamă

Un bărbat suspectat de uciderea a două femei în județul Constanța a fost arestat preventiv, marți, de Tribunalul Constanța, pentru 30 de zile. Alături de el, a fost arestată preventiv și complicea sa. Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi contestată.

La sosirea sa la Tribunalul Constanța, bărbatul a declarat în fața jurnaliștilor că nu le-a ucis pe victimele sale și a subliniat că dacă ar fi fost vinovat, autoritățile ar fi trebuit să-l prindă mai repede: „Nu le-am omorât… Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă dacă eram vinovat”. Bărbatul a explicat că anchetatorii au ajuns la el deoarece cumpărase mașina de la a doua victimă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au prezentat marți filmul evenimentelor, menționând că suspectul a cunoscut victimele prin intermediul unei publicații de internet care oferă servicii sexuale. Conform informațiilor oferite, bărbatul ar fi ucis femeile pentru a le fura mașinile, bijuteriile și alte bunuri de valoare.

Trupul uneia dintre femei a fost găsit pe un câmp, prezentând semne că a fost devorat de șacali. Ambele victime erau sugrumate și li s-au luat bijuteriile după deces.

De asemenea, procurorii susțin că suspectul ar fi încercat să însceneze ca și cum faptele ar fi fost comise de o altă persoană. Pe parcursul anchetei, el a refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor.

În continuare, autoritățile investighează cazul, căutând să adune probe suplimentare și să clarifice toate circumstanțele faptelor pentru a stabili vinovăția bărbatului și a complicelui său. Investigațiile sunt în curs, iar decizia privind arestarea preventivă rămâne subiect de contestare.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro