Reclamă

O femeie de 56 de ani, din Zalău, care suferea de ocluzie intestinală a avut parte de o vindecare neobișnuită în timpul transportului cu ambulanța între spitale.

Pacienta acuza dureri intense abdominale cauzate de un obstacol care îi bloca intestinul subțire și necesita o intervenție chirurgicală de urgență. Ea ceruse transferul la spitalul din Brașov, unde mai fusese tratată anterior.

Însă, în timpul călătoriei cu ambulanța pe ruta Sighișoara-Brașov, gropile de pe drum au avut un rol surprinzător în ameliorarea stării de sănătate a pacientei. În urma vibrațiilor produse de tranziția pe drumul plin de denivelări, medicii au constatat la sosirea la spital că ocluzia intestinală dispăruse ca prin minune.

După cinci ore de drum, când pacienta a ajuns la spitalul din Brașov, echipa medicală a constatat că nu mai este necesară intervenția chirurgicală planificată, starea femeii ameliorându-se semnificativ. Cazul a fost perceput de personalul medical ca un eveniment rar și neașteptat în contextul transportului medical de urgență.

Acest incident subliniază impactul neobișnuit pe care circumstanțele externe neașteptate le pot avea asupra tratamentului și recuperării pacienților. În ciuda stării precare a drumurilor, situația a avut un rezultat pozitiv pentru pacienta care a evitat astfel o operație.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro