Reclamă

Trei candidați la alegerile prezidențiale din România, George Simion, Diana Șoșoacă și Cristian Diaconescu, au fost prezenți duminică, 9 septembrie, la Serbările Naționale de la Țebea, județul Hunedoara. Evenimentul însă a fost marcat de tensiuni între susținătorii partidelor AUR și SOS România.

Liderul AUR, George Simion, a sosit alături de o delegație numeroasă a partidului său. Reprezentanții AUR au fost vizibili la eveniment datorită steagurilor galbene cu însemnele partidului și lozincilor scandate, precum: „Trăiască, trăiască, trăiască și înflorească, poporul, Ardealul și Țara Românească”.

La scurt timp, și-a făcut apariția și Diana Șoșoacă, președinta partidului SOS România, însoțită de câțiva membri ai formațiunii politice. Deși inițial tensiunea a părut să fie aplanată de intervenția rapidă a Dianei Șoșoacă, care a cerut susținătorilor să nu provoace conflict, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. În mulțime, Diana Șoșoacă a lansat acuzații dure, strigând: „Sclavilor, sunteți sclavi. Avram Iancu nu ar fi acceptat așa ceva, rușine să vă fie!”, declarație care i-a adus huiduieli.

În mijlocul acestor evenimente, la manifestări a fost prezent și Cristian Diaconescu, candidat la președinție, al cărui rol la eveniment nu a generat comentarii notabile.

Serbările Naționale de la Țebea, având în vedere acest context politic complex, au fost umbrite de conflictul deschis între taberele politice prezente, subiectul principal rămânând cel al acțiunilor liderilor politici pozitivi și reacțiile publicului la acestea.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro