Reclamă

Peter Navarro, fost consilier la Casa Albă sub administrația lui Donald Trump, i-a cerut în mod direct experților Fox News să nu se mai refere la vicepreședintele Kamala Harris doar folosind prenumele ei. Navarro a precizat că această abordare „o personalizează” și nu aduce beneficii lui Trump în campania lui prezidențială, conform ziarului Independent.

„Nu vă referiți niciodată la Kamala Harris doar prin prenumele ei,” a declarat Navarro într-o apariție în podcastul lui Steve Bannon, „War Room”. „Nu este o vedetă a fotbalului. Pelé, Messi, am înțeles, dar când folosești Kamala în zilele noastre, nu ne face bine. Lucrează în cealaltă direcție. O personalizează, creează o impresie favorabilă”, a adăugat acesta.

Navarro a fost eliberat recent din închisoare după ce a servit o pedeapsă de patru luni pentru dispreț față de Congres, în urma ignorării citațiilor legate de investigația privind atacul de la Capitoliu din 6 ianuarie. În prezent, Navarro își îndreaptă atenția către campania electorală a lui Trump și modalitățile prin care acesta poate câștiga împotriva lui Harris.

Fostul consilier a sugerat că singura excepție în folosirea prenumelui ar fi asocierea acestuia cu o poreclă depreciativă, asemănându-se astfel cu stilul lui Trump. „Kamachameleon… nu e rău. Kamaliar… nu e rău”, a spus el, referindu-se la Kamala Harris ca la un cameleon și o mincinoasă.

De asemenea, Navarro a clarificat că, pentru o strategie electorală eficientă împotriva lui Harris, Trump ar trebui să se bazeze pe politica sa și să evite atacurile personale. „Trebuie să o bată cu ciomagul politicii, nu cu atacuri personale gratuite”, a insistat acesta.

Vicepreședintele Kamala Harris s-a confruntat deja cu atacuri rasiste și sexiste din partea unor figuri republicane după ce a anunțat intenția de a candida, în locul lui Joe Biden, la președinție. Navarro avertizează că astfel de tactici se vor întoarce împotriva atacatorilor.

Navarro a subliniat de asemenea că abordarea focusează pe agenda politică a lui Trump – inclusiv teme precum economia, criza frontierelor și politica externă – este esențială pentru a atrage „alegătorii swing” și independenți.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro