Reclamă

Florinel Coman condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității

Fostul fotbalist la FCSB, Florinel Coman, a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare și obligat la muncă în folosul comunității, conform relatărilor DigiSport. Decizia vine după ce Coman a fost surprins conducând cu viteză pe A2 având la el un permis de conducere nevalid în România, ulterior dovedindu-se că acesta era fals.

În februarie 2021, Florinel Coman, aflat la volanul unui Audi A7, a fost oprit de polițiști pe autostrada A2. El a fost prins conducând la viteza de 165 de kilometri pe oră și a prezentat ofițerilor un permis de conducere eliberat în Ucraina.

Surse judiciare au dezvăluit că, mai târziu, Coman a recunoscut că permisul de conducere nu era autentic și a fost achiziționat de pe internet contra sumei de 1.500 de euro. În urma admiterii vinovăției, fotbalistul a fost condamnat pentru trei capete de acuzare: 9 luni pentru conducere fără permis, două luni pentru uz de fals și 4 luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

În plus, Coman, care evoluează în prezent pentru Al-Gharafa din Qatar, va trebui să desfășoare 30 de zile de muncă în folosul comunității, activitate ce va avea loc la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din orașul Voluntari.

În concluzie, condamnarea lui Florinel Coman subliniază gravitatea infracțiunilor comise de un fost sportiv de renume, care a recunoscut falsificarea permisului de conducere și complicitatea la infracțiuni legate de înscrisuri oficiale. Sentința include atât o pedeapsă privativă de libertate cu suspendare, cât și obligația de a contribui prin muncă în folosul comunității.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro