Reclamă

Brad Pitt și George Clooney s-au prezentat în Veneția pentru a promova noul film „Wolfs”, o comedie de acțiune regizată de Jon Watts, în cadrul celei de-a 81-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Filmul va fi prezentat în afara competiției și va avea premiera pe platforma Apple TV+ pe 27 septembrie.

Cei doi actori americani interpretează roluri de bandiți, într-un scenariu în care pornesc să rezolve o crimă, dar nimic nu decurge conform planului. Apariția lor la Veneția atrage atenția asupra unuia dintre cele mai anticipate filme ale sezonului, mai ales datorită succesului anterior în filme precum „Burn After Reading” și trilogia „Ocean’s Eleven”.

Festivalul este marcat de prezența a numeroase staruri internaționale, printre care Angelina Jolie, Cate Blanchett și Nicole Kidman, care deja au pășit pe covorul roșu. De asemenea, Julianne Moore și Tilda Swinton urmează să fie prezente luni pentru a promova filmul regizat de Pedro Almodovar. Lady Gaga este și ea pe afișul filmului „Joker: Folie a Deux”, ce va fi prezentat în competiție.

Revenirea lui Adrian Brody și interpretarea actorilor Angelina Jolie și Nicole Kidman în producții remarcabile au fost notate de critici, în timp ce juriul, condus de Isabelle Huppert, are de evaluat filme mult așteptate ca „The Room Next Door” și „Queer”.

Festivalul continuă până la 7 septembrie, urmând să fie anunțat câștigătorul premiului Leul de Aur, un trofeu râvnit de producătorii și starurile internaționale participante.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro