Reclamă

Vlăduța Lupău, artistă de muzică populară, a făcut publice detalii emoționante despre experiența sa ca mamă a doi copii și despre botezul recent al celui de-al doilea fiu al său, Isaia.

Micuțul Isaia s-a născut acum două luni, aducând o nouă bucurie în familia artistei, alături de primul său fiu, Iair. Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre modul în care a gestionat gelozia lui Iair după venirea pe lume a fratelui său mai mic. Cu determinare și răbdare, artista a reușit să creeze armonie între cei doi frați. „La început, Iair a fost supărat și gelos, dar acum lucrurile s-au schimbat. Îi iubește foarte mult pe ambii frați și se bucură de prezența lui Isaia. Sunt mândră de felul în care au început să se înțeleagă și să se iubească”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Botezul micuțului Isaia a fost un moment special pentru întreaga familie. Împreună cu soțul său, Adi Rus, artista a organizat o petrecere memorabilă la care au participat cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei. Andra și Cătălin Măruță au fost aleși nași pentru micuțul Isaia, iar evenimentul a fost marcat de emoție și fericire. Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost recunoscători pentru sprijinul și dragostea pe care au primit-o din partea celor dragi și au transmis că au fost extrem de mulțumiți de cum a decurs botezul.

În concluzie, artista se bucură de fiecare moment petrecut alături de cei doi fii ai săi și este recunoscătoare pentru fericirea și armonia pe care o simte în familia sa. Isi dedică timp și energie pentru a fi o mamă prezentă și iubitoare pentru cei doi copii și se bucură de fiecare moment al creșterii lor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro