Reclamă

Potrivit profeției Parintelui Arsenie Boca, omenirea se va confrunta cu o amenințare deosebit de mare în viitorul apropiat. Parintele a avertizat cu privire la apariția unei hidre cu rasuflarea otravitoare, care va încerca să împiedice voința dumnezeiască prin toate mijloacele posibile. Acesta a afirmat că oamenii vor pierde speranța în fața acestei amenințări, iar doar cei care își vor păstra credința vor fi salvați.

De asemenea, Parintele Arsenie Boca a prezis o puternică emigratie din Romania, avertizând că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor mai întoarce. Profetia sa cuprindea și o prevestire șocantă privind distrugerea Bucureștiului, afirmând că orașul va fi „sters de pe fața pământului” după ce va fi „ouat” pentru a treia oară.

Cu toate acestea, Parintele Arsenie Boca a subliniat că toate aceste evenimente sunt ingaduite de Dumnezeu și că credincioșii vor fi sprijiniți și protejați. Profețiile sale au rămas adânc înrădăcinate în conștiința religioasă a românilor, care își îndreaptă privirile către ele în căutarea unui sens și unei înțelegeri a viitorului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro