Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat recent că nu are o relație de prietenie cu Nicolae Ciucă, lider al Partidului Național Liberal (PNL), dar a subliniat că între ei există un respect reciproc. Această afirmație a fost făcută marți, în cadrul unei discuții găzduite de Gândul.ro, informația fiind difuzată de Agerpres.

Ciolacu a precizat că, deși consideră că atât el, cât și Ciucă sunt „oameni de bună credință”, a experimentat și „dezamăgiri” din partea colegului său politic. Premierul a specificat că are mai multă experiență politică și în colaborarea cu consultanți, ceea ce îi permite să păstreze un filtru propriu în analiza și gestionarea atacurilor sau deciziilor luate.

„Eu și domnul Ciucă suntem doi oameni de bună credință. Am mai multă experiență politică, mai multă experiență să lucrez cu oamenii politici, cu consultanții. Îmi place să cred că și eu și domnul Ciucă continuăm să avem filtru propriu, al nostru, când facem anumite atacuri, când luăm anumite decizii. Cred că e foarte important să ne conservăm onestitatea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă ar putea considera că are o relație de prietenie cu Nicolae Ciucă, premierul a răspuns ferm: „Nu. Nu avem prietenie. Suntem doi oameni care ne respectăm. Am avut încredere unul în altul”.

Cu toate acestea, Ciolacu a menționat că au existat dezamăgiri în relația profesională cu Nicolae Ciucă: „Am intrat într-o zonă de campanie și normal că fiecare dintre noi avem temerile noastre. Eu sunt mai imun, pentru că am luat microbii ăștia de foarte mult timp și organismul a început să reacționeze și are anticorpii necesari la cei din jur”.

Declarațiile premierului Ciolacu vin în contextul apropierii unei perioade de campanie electorală, unde tensiunile și declarativele politice sunt adesea intensificate. Cu toate acestea, respectul reciproc dintre Ciolacu și Ciucă este subliniat ca o constantă în relația personală și profesională dintre cei doi lideri politici.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro