Reclamă

Alina Badic a prezentat, la B1Tv, predictiile astrologice pana la 1 septembrie 2024 pentru fiecare zodie. Conform astroloagei, se contureaza o configuratie astrala ce evidentiaza structura ideala pentru a ramane pe drumul nostru si a evita devierile. Berbecii sunt sfatuiti sa fie atenti si sa inteleaga ca munca lor a fost inregistrata in univers. Leii vor gasi stabilitate in activitati care ii echilibreaza, iar Scorpionii se pot bucura de realizari in diverse domenii.

Taurii vor experimenta o zi marcata de stabilitate si de solutionarea unei situatii care i-a intristat, in timp ce Gemenii sunt sfatuiti sa comunice intens si sa inteleaga perspectivele celorlalti intr-un conflict. Racii vor avea parte de descarcari karmice in viata lor, in timp ce Fecioarele se vor confrunta cu reprosuri dificile de inteles.

Balantele sunt avertizate sa fie atente la mesajele universului, iar Scorpionii isi vor da seama ca au un potential considerabil. Sagetatorii vor experimenta o revelatie in care universul le va arata ce este bine si ce este rau, in timp ce Capricornii vor simti prezenta severa a lui Saturn.

Varsatorii se vor confrunta cu un conflict aprins si vor trebui sa fie fermi si stapani pe sine, in timp ce Pestii vor fi provocati sa se ancoreze in concret si sa demonstreze ca pot investi mai mult. Astfel, fiecare zodie este pregatita pentru provocarile si oportunitatile care vor aparea pana la inceputul lunii septembrie 2024, conform previziunilor astrologice prezentate de Alina Badic.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro