Reclamă

Mariah Carey a anunțat că mama ei, Patricia, și sora cântăreței, Alison, au murit în aceeași zi, în weekend, conform unei declarații făcute luni. Cântăreața americană a mărturisit că evenimentul tragic i-a frânt inima.

„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend”, a spus Mariah Carey, conform News.ro. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”.

Câștigătoare a cinci premii Grammy, Carey a exprimat recunoștința pentru timpul petrecut alături de mama sa în săptămâna dinaintea decesului și a cerut respectarea intimității în acest moment dificil. Detaliile despre cauzele decesului nu au fost făcute publice.

Patricia Carey, care avea 87 de ani, a fost o cântăreață de operă și antrenoare vocală de origine irlandezo-americană. Relația dintre Mariah și mama sa a fost una complicată, potrivit mărturiilor cântăreței din cartea sa de memorii lansată în 2020, „The Meaning of Mariah Carey”. În aceasta, Carey a scris despre durerile și confuzia pe care i le-ar fi provocat mama sa, alături de o rivalitate profesională care a început la o vârstă fragedă.

Cu toate acestea, cântăreața a subliniat dragostea profundă pentru mama sa, dedicându-i acesteia câteva cuvinte emoționante: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”.

Într-un interviu din 2022 pentru Gayle King, Mariah Carey a recunoscut că a fost afectată de criticile mamei sale din copilărie, ceea ce a întărit imaginea unei relații complexe și pline de provocări între cele două.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro