Reclamă

Fratele lui Michael Schumacher, Ralf, și-a făcut publică relația cu iubitul său, Étienne, într-un mod neașteptat. Cei doi au fost surprinși de paparazzi într-o vacanță la Saint-Tropez, pe un iaht privat, evidențiindu-și afecțiunea în ipostaze tandre, sărutându-se și îmbrățișându-se.

Ralf Schumacher, fost pilot de Formula 1 în vârstă de 49 de ani, a decis să-și dezvăluie orientarea sexuală luna trecută, ceea ce a provocat o reacție puternică din partea fostei sale soții, Cora. Aceasta a declarat că Ralf i-a ascuns acest detaliu esențial timp de 14 ani, pe durata căsniciei lor (2001 – 2015). Cora a mărturisit că este extrem de afectată de această situație și că își simte timpul petrecut alături de Ralf „iroșit”.

Fosta soție a lui Ralf a afirmat că acesta a negat mereu că are o altă orientare sexuală în timpul căsniciei lor și l-a prezentat pe Étienne doar ca pe un asistent, nu ca pe partenerul său. Cora a descris momentul în care a aflat de relația lui Ralf ca fiind „ca un junghi în inimă” și a acuzat fostul său soț că a manipulat-o psihic.

„În timpul căsătoriei noastre, am fost întotdeauna sinceră cu el și i-am cerut să clarifice zvonurile legate de orientarea sa sexuală. Însă el a negat mereu și m-a făcut să cred că totul era doar în mintea mea. Anunțul său a fost devastator pentru mine. Mă simt folosită și îmi pun întrebări legate de sinceritatea și dragostea pe care mi le-a oferit”, a declarat Cora pentru Der Spiegel.

Ralf Schumacher nu a făcut nicio declarație oficială referitoare la relația sa cu Étienne sau la reacția fosta soție. Situația a stârnit un val de controverse și speculații în mediul online, însă Ralf și Étienne par să se bucure de timpul petrecut împreună, indiferent de reacțiile din jurul lor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro