Reclamă

 

În urma cu mai bine de o saptamana, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat dupa șapte luni de mariaj. După semnarea actelor, a inceput scandalul. Cei doi si-au aruncat o multime de reprosuri in spatiul public! Bianca a afirmat ca Bodi a batut-o, barbatul a demostrat ca ea si-ar fi insusit masina lui ilegal.

Cand nimeni nu mai credea ca asta mai este posibil, după aproape două săptămâni de certuri, cei doi foști soți au reșit să ajungă la un acord comun.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după ce afaceristul din Mediaș a sunat-o pe diva blondă și și-a cerut iertare pentru dezvăluirile pe care le-a făcut despre ea.

„Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii. De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, a declarat Alex Bodi, pentru Spynews.

„Așa că am discutat cu ea și din punctul meu de vedere și ințiativa mea a fost ca să readucem totul pe calea cea bună și să sperăm că o să se rezolve lucrurile într-un mod frumos și se vor termina cu bine”, a mai spus fostul soț al celebrei Bianca Drăgușanu.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro