Reclamă

Două persoane, un bărbat de 21 de ani și unul de 40 de ani, au murit electrocutați în județul Brașov noaptea trecută, în timp ce se aflau într-o piscină. Unul dintre ei s-ar fi împiedicat de un cablu de curent electric și a căzut în apă, în timp ce celălalt a încercat să-l salveze, dar fără succes.

Tragicul incident a avut loc în această noapte. Inițial, unul dintre bărbați s-a împiedicat de un cablu de curent și a căzut cu tot cu acesta în apă. Situația s-a înrăutățit după ce celălalt bărbat a intrat în piscină pentru a încerca să îl salveze. Acesta a fost și el electrocutat.

Cei doi au fost transportați într-o intersecție, unde două ambulanțe SMURD îi așteptau. Una dintre victime mai prezenta semne vitale și a fost resuscitată timp de o oră, însă fără rezultat, medicii fiind nevoiți să declare decesul ambilor bărbați.

„Azi-noapte, în jurul orei 00:00, am fost solicitați, prin intermediul unui apel la numărul unic 112, pentru a acorda primul ajutor pentru două persoane electrocutate. Spre locul solicitării au fost direcționate două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. Celor două victime li s-au aplicat manevrele de resuscitare conform protocolului, manevre la care, din păcate, nu au răspuns”, a transmis ISU Brașov, potrivit Agerpres.

Rezumat: Doi bărbați, în vârstă de 21 și 40 de ani, au murit electrocutați într-o piscină din Brașov. Incidentul a fost cauzat de un cablu electric cu care unul dintre bărbați s-a împiedicat. Celălalt bărbat a încercat să-l salveze, dar a fost și el electrocutat. Manevrele de resuscitare aplicate de echipajele SMURD și SAJ nu au avut succes.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro