Reclamă

Circulația feroviară este oprită temporar duminică între Fetești și Ciulnița din cauza unui incendiu de vegetație în apropierea căii ferate, anunță CFR.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între stațiile Jegălia și Perișoru pentru accesul autoutilitarelor cu apă. Incendiul s-a produs între aceste stații, potrivit unui comunicat al CFR citat de News.ro.

În acest moment, doar trenul IR 1881, care circulă în relația București Nord – Constanța, este oprit temporar în Jegălia. Garnitura va staționa pe perioada necesară desfășurării intervențiilor ISU.

„Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Constanța va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenului IR 1881 în circulație, însă această măsură se poate aplica doar după finalizarea intervențiilor ISU de lichidarea focarelor, intervenții care au drept scop menținerea siguranței pe calea ferată,” a precizat compania.

Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între stațiile Jegălia și Perișoru pentru a permite accesul optim al autoutilitarelor cu apă.

Incendiul s-a produs între stațiile Jegălia și Perișoru, fapt ce a determinat oprirea temporară a circulației trenurilor între Fetești și Ciulnița. Trenul IR 1881, operând pe ruta București Nord – Constanța, a fost singurul afectat direct de această oprire temporară, fiind reținut în stația Jegălia până la finalizarea intervențiilor ISU.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro