Reclamă

Fostul președinte american Donald Trump a fost văzut coborând din avion fără ajutor, la câteva ore după ce a scăpat de o tentativă de asasinat. Un video postat pe rețelele de socializare de directoarea sa adjunctă de comunicare îl arată pe Trump la aeroportul Newark din New Jersey.

Înregistrarea video îl arată pe Donald Trump într-un costum bleumarin și cămașă albă, fără cravată, coborând din avion. Potrivit unor surse citate de CNN, urechea dreaptă rănită de un glonț nu este vizibilă în imagini.

Trump a fost rănit sâmbătă la ureche într-o tentativă de asasinat în timpul unui miting electoral în Pennsylvania. Presupusul trăgător și un spectator au fost uciși, iar alte două persoane au fost grav rănite.

Video-ul postat pe rețelele de socializare vine la câteva ore după incidentul șocant, confirmând faptul că fostul președinte nu necesită asistență medicală imediată. „Donald Trump a coborât din avion fără ajutor și pare a fi într-o stare bună,” a declarat directoarea adjunctă de comunicare.

Aeroportul Newark a fost scena debarcării după o călătorie tensionantă de la Pennsylvania. Detaliile incidentei sunt încă în curs de investigare, dar autoritățile au confirmat că atacul a avut loc într-un spațiu public aglomerat.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro