Reclamă

Pe rețelele sociale a apărut o înregistrare făcută chiar în momentul atentatului asupra lui Donald Trump, în care se observă reacția de uimire a unui lunetist Secret Service, înainte de a începe să tragă asupra trăgătorului aproape în același moment în care atacatorul deschide focul asupra fostului președinte al SUA. Din imagini se mai observă că Trump și-a întors privirea spre lunetistul Secret Service cu câteva fracțiuni de secundă înainte de a fi rănit în ureche.

Agentul Secret Service, instalat pe acoperișul unei clădiri situate la câțiva metri în dreapta tribunei unde se afla Trump, e observat inițial cum se uită prin luneta armei. La un moment dat, agentul ridică brusc capul, apoi începe să tragă.

Reacția lunetistului Secret Service îl face pe Trump să întoarcă privirea spre el, chiar în momentul când miliardarul american e lovit.

Presupusul autor al focurilor de armă de la mitingul lui Donald Trump se afla în afara perimetrului în aer liber unde avea loc evenimentul electoral, a spus la CNN procurorul comitatului Butler din statul Pennsylvania, Richard Goldinger. „Nu ştiu cum a ajuns în locul unde se afla, dar era în afara incintei”, a declarat procurorul, adăugând că nu are informaţii despre identitatea sa. Bărbatul nu avea niciun document asupra lui.

Mai mulți martori susțin că l-au văzut pe bărbatul care a tras asupra lui Trump pe acoperișul unei clădiri din apropiere. Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie în Pennsylvania, cu sânge pe față, după ce a fost rănit la o ureche de un glonț.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro