Reclamă

Poliția britanică a făcut sâmbătă o a doua arestare în cazul ciudat al valizelor cu rămășițe umane abandonate pe podul suspendat Clifton din Bristol, Anglia. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reținut în orașul Bristol și urmează să fie dus la Londra pentru interogatoriu, potrivit Poliției Metropolitane.

Rămășițele descoperite vineri în valizele abandonate pe pod aparțin doi bărbați adulți, iar poliția a determinat că principalul suspect a călătorit de la Londra cu cele două valize grele pe o distanță de 120-140 mile. Ancheta a început miercuri seară, când au fost primite rapoarte despre un bărbat cu o valiză din care părea să se scurgă sânge. Bărbatul se comporta ciudat și, după ce a fost confruntat de public, a abandonat valiza și a fugit. O a doua valiză a fost găsită ulterior în apropiere.

În urma investigațiilor, poliția a descoperit și rămășițe umane într-un apartament din vestul Londrei, despre care se crede că sunt legate de corpurile găsite în Bristol. Un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut la Londra vineri dimineața, dar a fost eliberat fără a fi inculpat. Poliția a declarat sâmbătă că nu mai caută alte persoane în legătură cu acest caz.

Arestarea de sâmbătă a fost salutată ca o „evoluție semnificativă” în ancheta poliției de către comisarul adjunct Andy Valentine. „Înțelegem îngrijorările comunităților locale atât din Bristol, cât și din Londra, iar agenții vor rămâne în zonă în zilele următoare pentru a-i liniști pe cei afectați de acest incident tragic”, a declarat Valentine.

Polițiștii cred că știu identitatea celor două victime, dar identificarea oficială nu a avut încă loc. Autoritățile încearcă să localizeze și să informeze rudele acestora.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro