Reclamă

Primarul ales al Municipiului Slatina, Mario De Mezzo, îl acuză pe unul dintre viceprimarii orașului că ar fi folosit resursele Companiei municipale de Dezvoltare Urbană pentru a-și curăța curtea personală.

„Partea cea mai ciudată pentru mine este că ei se poartă în continuare ca niște vătafi pe moșie. Sâmbătă, în urmă cu o săptămână, unul dintre viceprimari a chemat la el acasă, la o comună lângă Slatina, Compania municipală de Dezvoltare Urbană să-i facă curățenie în curte. Și Compania de Dezvoltare Urbană a venit cu o autoutilitară și cu utilaje și i-a făcut, cu oamenii companiei, într-o zi de sâmbătă, curățenie în curte. Îl am filmat. Domnul viceprimar la bustul gol cu angajații de la dezvoltare urbană își curăța casa cu utilajele și echipamentele companiei. Decența mea mi-ar fi spus că dacă am pierdut alegerile măcar nu mai fac ilegalități din astea care pot fi demonstrate foarte ușor”, a afirmat Mario De Mezzo sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima TV.

Acesta remarcă faptul că nu s-a întâmplat „nimic public” și dă asigurări că va discuta acest subiect atunci când va prelua mandatul de primar. „Vă asigur că va fi una dintre primele discuții pe care le voi avea când voi deveni primar. Îl voi ruga pe directorul companiei municipale să vină la mine, îi voi arăta imaginile și îl voi întreba în ce calitate utilajele, mașina și oamenii Companiei de Dezvoltare Urbană au muncit în curtea viceprimarului, în ce calitate? Ce se întâmplă cu acele costuri? Sâmbătă, oamenii pot face ce vor ei cu timpul lor, dar nu cu utilajele companiei municipale”, adaugă liberalul.

De Mezzo susține că social-democrații fac „de la găinării până la jafuri mari” la nivelul administrației locale din Slatina.

Mario De Mezzo, primarul ales al municipiului Slatina, acuză un viceprimar că ar fi chemat sâmbătă angajații și utilajele Companiei municipale de Dezvoltare Urbană pentru a-i curăța curtea personală. De Mezzo a declarat că intenționează să discute această problemă cu directorul companiei imediat ce va prelua mandatul, astfel încât să clarifice situația și să înțeleagă utilizarea resurselor municipale în scopuri private. Tot el a afirmat că administrația locală condusă de social-democrați este marcată de nereguli și abuzuri.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro