Reclamă

Joshua Zirkzee, în vârstă de 23 de ani, a semnat un transfer important la Manchester United după ce a jucat doar cinci minute pentru reprezentativa Olandei la EURO 2024. Atacantul celor de la Bologna a fost mai mult pe banca de rezerve în meciurile Olandei, având doar patru minute jucate împotriva Turciei și unul contra Angliei.

În urmă cu câteva zile, Zirkzee a acceptat oferta venită de la Manchester United, iar Bologna a ajuns ulterior la un acord cu clubul englez. Suma transferului este de puțin peste 35 milioane de lire sterline (42,5 milioane de euro), depășind clauza de eliberare de 33,6 milioane de lire sterline (40 milioane de euro). Plata acestei sume va fi eșalonată pe o perioadă de trei ani.

Se preconizează că olandezul va efectua vizita medicală săptămâna aceasta, înainte de a semna un contract pe cinci ani, cu opțiune pentru încă un an. „Atacantul olandez va semna până în vara anului 2029 cu Manchester United, iar în contractul său se va regăsi și opțiunea de prelungire pentru încă un an,” au declarat reprezentanții Manchester United.

În acest sezon, Zirkzee a marcat 12 goluri și a oferit șapte pase decisive pentru Bologna, contribuind semnificativ la calificarea echipei în Liga Campionilor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro