Reclamă

Președintele Joe Biden a primit un „ajutor nesperat” din partea contracandidatului său, Donald Trump, care a criticat dur editorialul publicat de George Clooney în The New York Times. Clooney l-a îndemnat pe Biden să se retragă din cursa pentru președinție, argumentând că acest pas ar putea oferi democraților o șansă mai bună de a-l învinge pe Trump.

Clooney este unul dintre numeroasele vedete de la Hollywood care i-au cerut recent lui Biden să se retragă din cursă. În editorialul său, Clooney a declarat că Biden „a salvat democrația” și ar putea face acest lucru din nou retrăgându-se, pentru a permite altor democrați să își asume locul.

În replică, Donald Trump a postat pe rețelele sociale: „Așa că acum falsul actor de film George Clooney, care nu a fost niciodată aproape de a face un film grozav, intră în acțiune”.

Trump a continuat cu critici dure la adresa lui Clooney și a administrației Biden: „Ce știe Clooney despre orice? El folosește ‘punctul de discuție’ al democraților conform căruia Biden, cel mai RĂU președinte din istoria Statelor Unite, a ‘salvat democrația noastră’. Nu, Crooked Joe a fost cel care a WEAPONIZAT aplicarea legii împotriva adversarului său politic, care a creat cea mai devastatoare INFLAȚIE din istoria țării noastre, care a făcut de rușine națiunea noastră în Afganistan și a cărui politică nebunească de granițe deschise a permis ca milioane de oameni să intre ilegal în țara noastră, mulți din închisori și instituții mintale. Crooked Joe Biden nu a salvat democrația noastră, el a adus democrația noastră în genunchi. Clooney ar trebui să iasă din politică și să se întoarcă la televiziune. Filmele nu au funcționat niciodată cu adevărat pentru el!!!”

Trump a făcut astfel aluzie la începuturile carierei lui George Clooney, când actorul a jucat în seriale de televiziune, înainte de a se lansa în industria cinematografică majoră.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro